Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 120 Паказана матэрыялаў: 101-120 |
Старонкі: « 1 2 3 |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Падрыхтаваныя яблыкі і грушы сварыць. Арэхі падсушыць і здрабніць у ступцы. Смятану расцерці з цукровай пудрай і арэхамі (1/2 нормы). |
Яблыкі вымыць, ачысціць, выдаліць асяродак, нарэзаць іх папярок лустачкамі таўшчынёй каля 3/4 см і пасыпаць мукой. |
Здробненыя арэхі і міндаль, разынкі, ванільны крэм змяшаць і напоўніць гэтай сумессю вымытыя і вычышчаныя ад асяродку яблыкі. |
Вычышчаныя ад скуркі і насення яблыкі нарэзаць тонкімі лустачкамі, пасыпаць цукрам і запекчы. |
Вычышчаныя яблыкі разрэзаць на 4 часці, выдаліць асяродак, дадаць вады, цукровую пудру, лікёр і цытрынавы сок, перамяшаць. |
Выпечаныя ў духоўцы да поўнай гатовасці яблыкі працерці праз сіта, пакласці ў рондаль, дадаць цукар, сырыя бялкі, паставіць на лёд і ўзбіць венцам да атрымання густой аднастайнай масы. |
З вычышчаных яблыкаў выразаць асяродак, пакінуўшы зрэзаную верхавіну цэлай. |
З прамытых яблыкаў выразаць асяродак. Тварог расцерці з яйкам і цукрам, напоўніць атрыманай сумессю яблыкі. |
Адмысловым выманнем выдаліць асяродак яблыкаў, начыніць іх фаршам і спячы ў духоўцы ці патушыць у гусятніцы, дабавіўшы трохі вады. |
Вычышчаныя ад лупіны і асяродку яблыкі разрэзаць на 4 часці і перакласці ў форму. |
Вычышчаныя ад лупіны і асяродку яблыкі разрэзаць на 4 часці і перакласці ў форму. |
Кіслыя ці кісла-салодкія яблыкі прамыць, выняць асяродак, начыніць рабінай, змяшанай з цукрам (добра, калі яна схоплена марозікам), пасыпаць цукровым пяском і паскладаць на бляху ці патэльню. |
Яблыкі зімовых гатункаў прамыць, выняць асяродак. Рабіну перабраць, прамыць, змяшаць з цукровым пяском і начыніць ёю яблыкі, пасля чаго яблыкі паскладаць на патэльню, змазаную алеем, запекчы ў духоўцы. |
Ў прамытых яблыках выразаць асяродак так, каб не прарэзаць іх наскрозь, насекчы ў 2-3 месцах. |
За гадзіну да падрыхтоўкі дэсерту разынкі пакласці ў гарбату. Два вычышчаных ад скуркі яблыка разрэзаць на 4 часці, выняць асяродак, нарэзаць на долькі, пакласці ў рондаль, дадаць вады, зачыніць рондаль вечкам. |
Ў вычышчаных ад лупіны яблыках выразаць асяродак, зрабіўшы паглыбленні дыяметрам каля 2 см. |
Вычышчаныя ад скуркі і асяродку яблыкі заліць вадой з цытрынавым сокам, каб не пацямнелі. |
Вычышчаныя і нарэзаныя тонкімі долькамі яблыкі паскладаць роўным пластом у керамічны посуд, зверху пакласці сметанкавае масла і пасыпаць цукровым пяском з цёртай цытрынавай цэдрай. |
З вымытых яблыкаў выняць асяродак не праразаючы наскрозь, насекчы скурку, запоўніць яблыкі варэннем, паскладаць на патэльню, уліць у яе трохі вады і паставіць у духоўку з сярэднім жарам на 15-20 хвілін. |
З вымытых яблыкаў выразаць насенныя гнёзды разам з пладаножкай так, каб утварылася канічнае выманне. |
|