Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 120
    Паказана матэрыялаў: 101-120
    Старонкі: « 1 2 3

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Падрыхтаваныя яблыкі і грушы сварыць. Арэхі падсушыць і здрабніць у ступцы. Смятану расцерці з цукровай пудрай і арэхамі (1/2 нормы).

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі вымыць, ачысціць, выдаліць асяродак, нарэзаць іх папярок лустачкамі таўшчынёй каля 3/4 см і пасыпаць мукой.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Здробненыя арэхі і міндаль, разынкі, ванільны крэм змяшаць і напоўніць гэтай сумессю вымытыя і вычышчаныя ад асяродку яблыкі.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 274 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ад скуркі і насення яблыкі нарэзаць тонкімі лустачкамі, пасыпаць цукрам і запекчы.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 271 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя яблыкі разрэзаць на 4 часці, выдаліць асяродак, дадаць вады, цукровую пудру, лікёр і цытрынавы сок, перамяшаць.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Выпечаныя ў духоўцы да поўнай гатовасці яблыкі працерці праз сіта, пакласці ў рондаль, дадаць цукар, сырыя бялкі, паставіць на лёд і ўзбіць венцам да атрымання густой аднастайнай масы.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 309 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    З вычышчаных яблыкаў выразаць асяродак, пакінуўшы зрэзаную верхавіну цэлай.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 271 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    З прамытых яблыкаў выразаць асяродак. Тварог расцерці з яйкам і цукрам, напоўніць атрыманай сумессю яблыкі.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Адмысловым выманнем выдаліць асяродак яблыкаў, начыніць іх фаршам і спячы ў духоўцы ці патушыць у гусятніцы, дабавіўшы трохі вады.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 309 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ад лупіны і асяродку яблыкі разрэзаць на 4 часці і перакласці ў форму.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ад лупіны і асяродку яблыкі разрэзаць на 4 часці і перакласці ў форму.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 310 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Кіслыя ці кісла-салодкія яблыкі прамыць, выняць асяродак, начыніць рабінай, змяшанай з цукрам (добра, калі яна схоплена марозікам), пасыпаць цукровым пяском і паскладаць на бляху ці патэльню.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 278 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі зімовых гатункаў прамыць, выняць асяродак. Рабіну перабраць, прамыць, змяшаць з цукровым пяском і начыніць ёю яблыкі, пасля чаго яблыкі паскладаць на патэльню, змазаную алеем, запекчы ў духоўцы.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Ў прамытых яблыках выразаць асяродак так, каб не прарэзаць іх наскрозь, насекчы ў 2-3 месцах.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    За гадзіну да падрыхтоўкі дэсерту разынкі пакласці ў гарбату. Два вычышчаных ад скуркі яблыка разрэзаць на 4 часці, выняць асяродак, нарэзаць на долькі, пакласці ў рондаль, дадаць вады, зачыніць рондаль вечкам.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Ў вычышчаных ад лупіны яблыках выразаць асяродак, зрабіўшы паглыбленні дыяметрам каля 2 см.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ад скуркі і асяродку яблыкі заліць вадой з цытрынавым сокам, каб не пацямнелі.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя і нарэзаныя тонкімі долькамі яблыкі паскладаць роўным пластом у керамічны посуд, зверху пакласці сметанкавае масла і пасыпаць цукровым пяском з цёртай цытрынавай цэдрай.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 292 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    З вымытых яблыкаў выняць асяродак не праразаючы наскрозь, насекчы скурку, запоўніць яблыкі варэннем, паскладаць на патэльню, уліць у яе трохі вады і паставіць у духоўку з сярэднім жарам на 15-20 хвілін.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 276 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    З вымытых яблыкаў выразаць насенныя гнёзды разам з пладаножкай так, каб утварылася канічнае выманне.

    Стравы з садавіны і ягад | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-100 101-120