Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ ПЕЧАНЫЯ ФАРШАВАНЫЯ

    (Францыя)

    - 6 буйных яблыкаў

    - 100 г зваранай у цукры садавіны

    - 10 г рому

    - 60 г сметанкавага масла

    - 50 г цукровага пяску.

     

    Ў вычышчаных ад лупіны яблыках выразаць асяродак,

    зрабіўшы паглыбленні дыяметрам каля 2 см.

    Выразаную мякаць дробна пасекчы разам

    са зваранай ў цукры садавінай, дадаць ром.

    Гэтым фаршам напоўніць яблыкі, апырскаць іх вадой, пакласці на

    кожны кавалачак сметанкавага масла і трохі цукровага пяску.

    Запекчы ў гарачай духоўцы, перыядычна паліваючы

    ўтварыўшымся пры запеканні сіропам.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2014)
    Праглядаў: 229 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar