Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ПЕЧАНЫЯ ЯБЛЫКІ СА СВЕЖАЙ ЧАРЭШНЯЙ

    - 400 г яблыкаў

    - 30 г цукровай пудры

    - 50 мл вады

    - 25 мл абрыкосавага лікёру

    - 25 мл соку цытрыны

    - 40 г цукровага пяску

    - 50 мл белага віна

    - 100 г чарэшні.

     

    Вычышчаныя яблыкі разрэзаць на 4 часці, выдаліць асяродак,

    дадаць вады, цукровую пудру, лікёр і цытрынавы сок, перамяшаць.

    Праз 15 хвілін яблыкі выняць, паскладаць у адзін шэраг у форму,

    пасля чаго заліць паловай вадкасці, у якой яны вымочваліся да гэтага,

    дадаць белага віна, пасыпаць цукровым пяском і запекчы.

    Пакінутую частку вадкасці закіпяціць з сокам цытрыны, праварыць у ёй

    чарэшню на працягу 3 хвілін, затым ягады выняць і выдаліць костачкі.

    Чарэшню пакласці на выпечаныя яблыкі зверху.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2014)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar