Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ ПЕЧАНЫЯ ФАРШАВАНЫЯ

    (Францыя)

    - 6 буйных яблыкаў

    - 20 г разынак

    - 1 кубак нямоцнай гарбаты

    - 1 яйка

    - 2 ст. л. тварагу

    - 1 пакуначак ванільнага цукру

    - 1 ст. л. цукровага пяску

    - 4 ст. л. вады.

     

    За гадзіну да падрыхтоўкі дэсерту разынкі пакласці ў гарбату.

    Два вычышчаных ад скуркі яблыка разрэзаць на 4 часці,

    выняць асяродак, нарэзаць на долькі, пакласці ў рондаль,

    дадаць вады, зачыніць рондаль вечкам.

    Давесці да кіпення на моцным агні, затым паменшыць агонь

    і варыць яшчэ 8 хвілін.

    Зняць з агню і ўзбіць яблычную масу драўлянай лыжкай у пюрэ.

    З чатырох пакінутых яблыкаў выняць асяродак разам з пладаножкай,

    зрабіўшы глыбокае выманне.

    У яблычнае пюрэ ўвесці жаўток, тварог, цукар і ванільны цукар.

    Узбіць бялкі ў моцную пену і асцярожна ўвесці ў атрыманую масу.

    Разынкі выняць з гарбаты, абсушыць сурвэткай

    і дадаць у яблычную масу.

    Атрыманай масай нафаршаваць яблыкі і загарнуць кожнае

    ў алюмініевую фальгу, паскладаць на бляху і выпякаць

    у папярэдне разагрэтай да 220°С духоўцы на працягу 35 хвілін.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2014)
    Праглядаў: 269 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar