Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ, ЗАПЕЧАНЫЯ З БРУСНІЦАЙ

    - 6 яблыкаў

    - 150 г брусніцы

    - 4-6 ст. л. цукровага пяску.

    Для сіропу:

    - 150 г асяродку яблыкаў і брусніцы

    - 250 г вады

    - 150 г цукровага пяску.

     

    Ў прамытых яблыках выразаць асяродак так, каб не прарэзаць

    іх наскрозь, насекчы ў 2-3 месцах.

    Брусніцу перабраць, прамыць, перасыпаць цукрам

    і засыпаць ёю паглыбленні ў яблыках.

    Нафаршаваныя яблыкі паскладаць у сатэйнік ці на бляху,

    наліць трохі вады і запекчы ў духоўцы да гатовасці.

    Асяродак ад яблыкаў і размятую брусніцу адварыць, адвар працадзіць,

    дадаць цукар і сварыць цукровы сіроп.

    Сіропам заліць гатовыя яблыкі.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2014)
    Праглядаў: 290 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar