Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ Ў ХУСТАЧКАХ

    - яблыкаў – 700 г

    - клубнічнае ці малінавае варэнне (густое) – 100 г

    - масла – 50 г

    - цукровая пудра – 100 г

    - яйка (жаўток) - 2 шт.

    - сліўкі - 2 ст.л.

    - каньяк ці ром - 1 ст.л.

    - мука – 250 г

    - яйка (для змазкі) - 1 шт.

     

    Яблыкі ачысціць, выняць асяродак, запоўніць густым варэннем.

    Муку высыпаць на дошку горкай, зрабіць у цэнтры паглыбленне,

    напоўніць яго разрэзаным на дробныя кавалачкі маслам, дадаць сліўкі,

    цукровую пудру, ром і жаўткі.

    Сухой рукой хутка замясіць цеста

    і вынесці яго хоць бы на гадзіну ў халоднае месца.

    Перад выпечкай раскачаць цеста ў пласт таўшчынёй 4-5 мм.

    і разрэзаць яго на квадратныя кавалкі.

    На кожны квадрацік пакласці па яблыку, краі цеста захіліць

    і заціснуць разам над яблыкам.

    Вышмараваць зверху яйкам

    і выпякаць у добрым жару ў плыні 30-40 хвілін.

    Выпечаныя вырабы пасыпаць цукровай пудрай.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 346 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar