-4 кісла-салодкіх яблыка
-4 недаспелых вялікіх банана
-топленае масла
Для соусу:
-200 г натуральнага ёгурта
-150 г мяккага нетлустага тварагу
-3-5 ст. л. вадкага кветкавага мёда
-сок паловы цытрыны
-2 г. л. молатай карыцы
Крок 1
Яблыкі, не чысцячы ад лупіны,
разрэзаць уздоўж на 6 частак кожнае, выдаліць асяродак.
Бананы ачысціць, разрэзаць уздоўж напалову,
затым папярок на 3 часці.
Адразу ж вышмараваць фруктовыя долькі
з усіх бакоў растопленым маслам.
Крок 2
Загартаваць і вышмараваць маслам рашотку для грылю ці барбекю.
Паскладаць садавіну і смажыць на добра прагарэлых вуглях,
часта перагортваючы, да румянай скарыначкі.
Крок 3
Пакуль смажыцца садавіна, старанна змяшаць усе інгрэдыенты соусу.
Падаваць садавіну гарачай з халодным соусам.
|