-1 яблыка,
-2 г. лыжкі мукі,
-1 яйка,
-1 ст .лыжка малака,
-1/2 г. лыжкі смятаны.
Яблыкі вымыйце, выміце асяродак так, каб яны не мелі расколін,
ачысціце ад скуркі, нарэжце ў выглядзе кольцаў і пасыпце цукрам.
Пагрузіце іх у цеста, пасля чаго хутка перакладзіце ў посуд з
разагрэтым тлушчам, абсмажце да утварэння румянай скарыначкі і
адкіньце на сіта, пасыпце цукровай пудрай.
Цеста:
у халодную ваду і малако пакладзіце цукар, смятану, муку
і замесіце вадкае цеста.
Затым у цеста дадайце ўзбітыя бялкі і асцярожна перамяшайце.
|