Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ Ў ФУТРЫ З АРЭХАВЫМ НАЧЫННЕМ

    -1 пакуначак сухіх дрожджаў

    -50 г цукру

    -1/8 л цёплага малака

    -50 г маргарыну

    -1 дробка солі

    -250 г мукі

    -6 невялікіх кіслых яблыкаў

    -50 г грэцкіх арэхаў

    -50 г разынак

    -4 ст. лыжкі яблычнага пюрэ

    -цукровая пудра для вобмешку

     

    Дрожджы развесці ў цёплым малацэ, дадаць растоплены маргарын,

    муку, соль і цукар; замясіць гладкае цеста.

    Прыбраць яго ў халадзільнік.

    Яблыкі разрэзаць на 4 часці, выдаліць асяродак.

    Арэхі з разынкамі пракруціць праз мясасечку з дробнай асадкай

    і перамяшаць з яблычным пюрэ.

    Атрыманай масай "склеіць" яблыкі з чвэртачак.

    Цеста раскачаць у пласт таўшчынёй 5-7 мм і разрэзаць на кавалкі

    такога памеру, каб у іх можна было загарнуць яблыкі.

    Загорнутыя яблыкі зашчыпам уніз пакласці на змазаную бляху

    і выпякаць пры 150°С да падрумяньвання.

    Гатовыя вырабы пасыпаць цукровай пудрай

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 375 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar