Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ, ФАРШАВАНЫЯ КУРЫЦАЙ

    -грэцкія арэхі - 50 г

    -цукар - 1 ст. л.

    -фарш курыны - 500 г

    -булён курыны - 1 шклянка

    -яйка - 1 шт.

    -цыбуліна - 1 шт.

    -масла сметанкавае - 2 ст. л.

    -яблыкі буйныя - 8 шт.

    -алей - 2 ст. л.

    -чарнасліў без костачак - 50 г

    -часнык - 2 зубчыка

     

    Крок 1

    Чарнасліў прамыць цёплай вадой і дробна нарэзаць.

    Арэхі пасекчы нажом у дробку і абсмажыць на сухой патэльні,

    увесь час памешваючы, 3 хвіліны.

    Крок 2

    Цыбулю і часнык ачысціць і здрабніць.

    Разагрэць у патэльні масла, абсмажыць цыбулю і часнык, 4 хвіліны.

    Дадаць курыны фарш і рыхтаваць,

    размінаючы камякі відэльцам, 6 хвілін. Перакласці ў міску.

    Крок 3

    Дадаць чарнасліў, арэхі і яйка, старанна перамяшаць.

    Крок 4

    Яблыкі вымыць, зрэзаць верхавіну

    і акуратна выняць асяродак і частку мякаці,

    пакінуўшы па краях прыкладна 1 см.

    Крок 5

    Напоўніць яблыкі атрыманым начыннем,

    накрыць зрэзанымі верхавінамі і паставіць у форму для запекання.

    Крок 6

    Растапіць у сатэйніку сметанкавае масла, дадаць цукар і рыхтаваць,

    памешваючы, 3 хвілін. Уліць булён, перамяшаць.

    Паліць атрыманым соусам яблыкі,

    накрыць і паставіць у разагрэтую да 180 °С духоўку на 20 хвілін.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 155 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar