Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ І ГАРБУЗ-ГРЫЛЬ З КАРЫ

    -кіслыя яблыкі - 1/2 кг

    -алей

    -кары парашок - 2 ст. л.

    -гарбуз - 1/2 кг

     

    Нарэзаць яблыкі на палоўкі, выдаліць насенне.

    Гарбуз нарэзаць пласцінкамі таўшчынёй 1 см.

    Скласці падрыхтаваныя прадукты ў міску, пасыпаць парашком кары,

    дадаць 2-3 ст. л. алею, перамяшаць і пакінуць у холадзе на 2 гадзіны.

    Смажыць на рашотцы, на трохі ўжо астыўшых вуглях,

    7-8 хвілін, час ад часу перагортваючы.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 353 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar