Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ ФАРШАВАНЫЯ АЎСЯНКАЙ З ФІНІКАМІ

    -аўсяныя шматкі (лепш хуткай падрыхтоўкі) - 3 ст. л.

    -карыца - 0,5 г. л.

    -карычневы цукар (па жаданні) - 2 г. л.

    -масла сметанкавае - 10 г

    -буйныя салодкія яблыкі - 4 шт.

    -мяккія салодкія фінікі - 8 шт.

     

    Ў яблыкаў ачысціць верхнюю траціну ад лупіны.

    Выняць асяродак, акуратна выскрабці лыжкай частку мякаці,

    каб атрымаўся "збанок".

    Змяшаць аўсянку, нарэзаныя фінікі, карыцу і цукар

    (калі выкарыстоўваеце).

    Напоўніць гэтай сумессю яблыкі.

    Зверху пакласці па тоненькай лустачцы сметанкавага масла.

    Паставіць яблыкі ў гарачатрывалую форму

    і запекчы пры 190°C на працягу 20-25 хвілін.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 307 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar