Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЗАПЕЧАНЫЯ ЯБЛЫКІ З СУХАФРУКТАМІ І АРЭХАМІ

    -па 1 ст. л. кедравых арэхаў, міндаля і кешшу

    -вадкі мёд ці кляновы сіроп для падачы

    -молатая карыца - 1 г. л.

    -плады вяленага інжыра - 2 шт.

    -вяленыя фінікі - 2 шт.

    -буйныя зялёныя яблыкі - 4 шт.

    -дробка імбірнага парашка

    -невялікая жменя дробных цёмных разынак

     

    Крок 1

    Разынкі і інжыр заліце цёплай вадой на 20 хвілін.

    Затым адкіньце на друшляк, абсушыце і нарэжце.

    Пасечыце фінікі і арэхі. Змяшайце сухафрукты, арэхі, карыцу і імбір.

    У яблыкаў зверху выміце асяродак, не праразаючы яблыка да канца.

    Вельмі акуратна вострай лыжкай выміце знутры частку мякаці,

    не пашкоджваючы сценкі яблыка.

    Насячыце яблыкі калыпком з усіх бакоў

    (каб яны не лопнулі падчас запекання).

    Крок 2

    Шчыльна нафаршуйце яблыкі сумессю сухафруктаў з арэхамі.

    Загарніце кожнае яблыка у фальгу,

    пакінуўшы адкрытай невялікую адтуліну зверху.

    Крок 3

    Пастаўце яблыкі на бляху ў разагрэтую да 180 °С духоўку

    прыкладна на 35 хвілін.

    Падавайце гарачымі, цёплымі ці халоднымі, з мёдам

    ці кляновым сіропам, па жаданні.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 147 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar