Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ, ЗАПЕЧАНЫЯ З ПАВІДЛАМ

    -яблыкі - 4 шт.

    -разынкі – 100 г

    -павідла - 2 ст. л.

    -сметанкавае масла – 25 г.

     

    Памыць яблыкі, выдаліць асяродкі,

    у кожным яблыку зрабіць неглыбокае выманне.

    Пакласці яблыкі ў асобныя сподкі ці на адну плоскую талерку.

    Змяшаць разынкі, масла і павідла

    і напоўніць гэтай сумессю паглыблення ў яблыках.

    Ўліць па 1 сталовай лыжцы вады ў кожны сподак.

    Шчыльна накрыць тлушчанепраніцаемай паперай.

    Запякаць на працягу 4-10 хвілін, пакуль яблыкі не стануць мяккімі.

    Праверыць гатовасць яблыкаў нажом. Даць астыць 3 хвіліны.

    Для начыння таксама можна выкарыстоўваць нарэзаныя сухафрукты,

    арэхі і мёд. У сподкі замест вады можна наліць трохі фруктовага соку.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (05.12.2014)
    Праглядаў: 143 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar