Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ, ФАРШАВАНЫЯ МЯСНОЙ СУМЕССЮ

    -алей - 2 ст. л.

    -соль - па густу

    -сумесь з ялавічнага і свінога фаршу - 100 г

    -яблыкі - 6 шт.

    -лісцікі шалфеі - 4 шт.

    -цыбуля - 1 шт.

    -вяленыя памідоры ў масле - 1 ст. л.

    -віно белае сухое - 200 мл

    -масла сметанкавае - 1 ст. л.

    -ялавічная пячонка - 100 г

    -часнык - 2 зубчыка

    -сок цытрынавы - 2 ст. л.

     

    Крок 1

    Яблыкі вымыць, зрэзаць верхавіны і адкласці.

    Выняць з яблыкаў асяродак, пакінуўшы сценкі таўшчынёй каля 1 см.

    Мякаць нарэзаць невялікімі кавалачкамі, паліць цытрынавым сокам.

    Крок 2

    Вяленыя памідоры абсушыць на сурвэтцы

    і разам з лісцікамі шалвеі дробна нарэзаць.

    Крок 3

    Пячонку прамыць і здрабніць,

    выдаліўшы верхнюю плёнку і жоўцевыя пратокі.

    Перамяшаць з фаршам, заправіць па густу соллю і перцам.

    Крок 4

    Цыбулю і часнык ачысціць, дробна нарэзаць

    і абсмажыць у разагрэтым алеі, 5 хвілін.

    Дадаць фарш і рыхтаваць, памешваючы і размінаючы камякі, 10 хвілін.

    Крок 5

    Зняць з агню і злучыць з яблыкамі, памідорамі і шалвеяй.

    Крок 6

    Разагрэць духоўку да 200 °С.

    Напоўніць яблыкі атрыманым начыннем,

    паставіць у змазаную маслам форму.

    Сметанкавае масла нарэзаць маленькімі кубікамі і пакласці на яблыкі.

    Накрыць іх зрэзанымі верхавінамі, апырскаць белым віном

    і запякаць каля 25 хвілін.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 139 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar