Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ СМАЖАНЫЯ Ў ЦЕСЦЕ

    - яблыкі – 400 г

    - цукар – 60 г

    - цеста пластавае – 200 г

    - яйка - 1 шт.

    - цукровая пудра – 20 г.

     

    Пластавае цеста раскачаць ў пласт таўшчынёй 0,5 см,

    разрэзаць на квадраты такога памеру,

    каб у кожны з іх можна быў загарнуць яблыка.

    Падрыхтаваныя яблыкі (з выдаленым насенным гняздом

    і вычышчаныя ад скуркі) кладуць на сярэдзіну квадрата,

    сярэдзіну яблыка запаўняюць цукровым пяском,

    канцы цеста змазваюць яйкам і склейваюць наверсе канверцікам.

    Цеста змазваюць яйкам, наносяць малюнак з цеста,

    ізноў змазваюць яйкам і выпякаюць.

    Гатовыя яблыкі пасыпаюць цукровай пудрай.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 350 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar