
- яблыкі – 400 г
- цукар – 60 г
- цеста пластавае – 200 г
- яйка - 1 шт.
- цукровая пудра – 20 г.
Пластавае цеста раскачаць ў пласт таўшчынёй 0,5 см,
разрэзаць на квадраты такога памеру,
каб у кожны з іх можна быў загарнуць яблыка.
Падрыхтаваныя яблыкі (з выдаленым насенным гняздом
і вычышчаныя ад скуркі) кладуць на сярэдзіну квадрата,
сярэдзіну яблыка запаўняюць цукровым пяском,
канцы цеста змазваюць яйкам і склейваюць наверсе канверцікам.
Цеста змазваюць яйкам, наносяць малюнак з цеста,
ізноў змазваюць яйкам і выпякаюць.
Гатовыя яблыкі пасыпаюць цукровай пудрай.

|