Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ, ПЕЧАНЫЯ З ТВАРАГОМ

    -3 яблыка;

    -100 г тварагу;

    -2 ст. л. разынак;

    -2 ст. л. цукру;

    -2 ст. л. смятаны;

    -ванілін на кончыку нажа.

     

    Яблыкі мыем, выдаляем асяродак, імкнучыся не прарэзаць садавіну

    наскрозь - трэба атрымаць своеасаблівы "кубачак".

    Калі вам падабаецца спалучэнне тварагу і яблыка з перавагай

    да кісламалочнага прадукта, адважна выразайце "кубак" пабольш,

    а колькасць тварагу ў рэцэпце павялічвайце.

    Тварог змешваем са смятанай, дадаем цукар,

    разынкі і ванілін ці ваніль.

    Калі тварог не вельмі тлусты ці сухі,

    можна павялічыць колькасць смятаны.

    Атрыманай масай напаўняем яблыкі, выкладваем іх у форму

    для запекання і ставім у разагрэтую да 200 градусаў духоўку.

    Выпякаем 25-30 хвілін.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 351 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar