Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ У "ХУСТАЧЦЫ"

    -яблыкі вялікія - 4 шт.

    -ваніль - па густу

    -нетлусты (ці абястлушчаны) тварог – 250 г

    -сланечнікавы алей - 2 ст.л.

    -соль - па густу

    -цукар – 1 г.л.

    -пшанічная мука – 320 г

    -парашок для печыва - 4 г.л.

    -разынкі - 8 ст.л.

    -мёд - 8 г.л.

    -молатая карыца - 2 г.л.

    -яйка (жаўткі) - 2 шт.

     

    Тварог, 8 сталовых лыжак вады, масла, ваніль, соль

    і цукар перамяшаць.

    Муку змяшаць з парашком для печыва і,

    паступова дадаючы ў тварогавую масу, вымесіць гладкае цеста.

    Цеста тонка раскачаць так,

    каб можна было выразаць 4 квадрата памерам прыкладна 15x15 см.

    Яблыкі памыць, выразаць асяродак

    і напоўніць масай з разынак з мёдам і карыцай.

    Кожны яблык загарнуць у квадрат з цеста, паставіць яблык у цэнтр

    і куты зашчыпаць зверху яблыка.

    Жаўткі змяшаць з 4-мя лыжкамі вады

    і вышмараваць гэтай сумессю яблыкі ў цесце,

    паставіць іх на бляху, на якую добра б пакласці паперу для печыва

    ці прамасленую паперу.

    Бляху паставіць у духоўку,

    папярэдне нагрэтую да 175 С, пякчы ~50 хвілін.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (05.12.2014)
    Праглядаў: 228 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar