Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ Ў КАРАМЕЛІ

    -3 буйных яблыка

    -0,5 г. л. молатай карыцы

    -масла сметанкавае - 2 ст.л.

    -цукар - 3 ст.л.

     

    1.Яблыкі ўзяць розных колераў - чырвонае, жоўтае і зялёнае.

    Яблыкі вымыць.

    Тонкім нажом зрабіць глыбокі надрэз вакол пладаножкі,

    выдаліць асяродак.

    Змяшаць 1 ст. л. цукру з молатай карыцай.

    Усыпаць у сярэдзіну кожнага яблыка роўную порцыю

    атрыманай сумесі.

    2. Разагрэць духоўку да 220 гр.С.

    Яблыкі змясціць зрэзам угару ў цеплатрывалую форму,

    уліць трохі вады (пластом прыкладна 1 см) і паставіць у духоўку.

    Запякаць 5-7 хвілін, у залежнасці ад памеру яблыкаў.

    3. Растапіць у сатэйніку сметанкавае масла,

    не даводзячы яго да кіпення.

    Дадаць пакінуты цукар.

    Перамяшаць, паменшыць агонь да сярэдняга і рыхтаваць, увесь час

    памешваючы, пакуль цукар не пачне карамелізавацца, 5-7 хвілін.

    Зняць з агню і паліць карамеллю яблыкі. Даць карамелі застыць

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 152 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar