-яблыкі - 4-5 шт.
-яйка (жаўток) - 2 шт.
-малако - 1/4 шклянкі
-цукар – 50 г
-печыва – 100 г
-сметанкавае масла – 25 г
-паніровачныя сухары - 3 ст. л.
Посуд, у якім будзе выпякацца страва, вышмараваць маслам
і пасыпаць сухарамі.
На дно посуду раўнамерна выкласці вычышчаныя і нарэзаныя яблыкі.
Асобна расцерці жаўткі, сметанкавае масла, цукар.
Расцёртую сумесь ўліць у малако і дадаць накрышанае печыва.
Усё добра перамяшаць. Атрыманую сумесь выліць на яблыкі.
Запякаць пры поўнай магутнасці на працягу 3, 5-4 хвілін.
Пакінуць ў форме на 5 хвілін, затым выкласці, перавярнуўшы,
на талерку.
|