Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ, ЗАПЕЧАНЫЯ З ПЕЧЫВАМ

    -яблыкі - 4-5 шт.

    -яйка (жаўток) - 2 шт.

    -малако - 1/4 шклянкі

    -цукар – 50 г

    -печыва – 100 г

    -сметанкавае масла – 25 г

    -паніровачныя сухары - 3 ст. л.

     

    Посуд, у якім будзе выпякацца страва, вышмараваць маслам

    і пасыпаць сухарамі.

    На дно посуду раўнамерна выкласці вычышчаныя і нарэзаныя яблыкі.

    Асобна расцерці жаўткі, сметанкавае масла, цукар.

    Расцёртую сумесь ўліць у малако і дадаць накрышанае печыва.

    Усё добра перамяшаць. Атрыманую сумесь выліць на яблыкі.

    Запякаць пры поўнай магутнасці на працягу 3, 5-4 хвілін.

    Пакінуць ў форме на 5 хвілін, затым выкласці, перавярнуўшы,

    на талерку.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (05.12.2014)
    Праглядаў: 341 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar