
-3 яблыка;
-100 мл малака;
-1 г. л. какава;
-1 г. л. крухмалу;
-1 жаўток;
-1/3 г. л. карыцы;
-3 ст. л. цукру;
-30 г сметанкавага масла.
Яблыкі мыем і разразаем напалову ўздоўж -
у вас павінны атрымацца дзве аднолькавыя часткі.
Вымаем насенне і перагародкі, выкладваем на бляху.
Ставім запякацца ў разагрэтую да 200 градусаў духоўку
прыкладна на 15 хвілін.
За гэты час крухмал змешваем з цукрам, карыцай, какава і крухмалам,
дадаем жаўток і заліваем гарачым малаком.
Дадаем масла, змешваем і даводзім да кіпення.
Дастаём форму з яблыкамі, напаўняем крэмам
і запякаем яшчэ 10 хвілін.

|