Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ З МЯДОВЫМ ТВАРАГОМ

    -цытрына (сок) - 2 ст. л.

    -мёд - 75 г

    -масла сметанкавае - 1 ст. л.

    -тварог - 4 ст. л.

    -вялікія яблыкі - 4 шт.

    Для соусу:

    -галінкі мяты - 2 шт.

    -мёд - 2 г. л.

    -цытрынавы джэм - 2 ст. л.

    -сок паловы цытрыны

     

    Крок 1

    Яблыкі вымыць, зрэзаць верхавіны.

    Акуратна выняць лыжкай мякаць, пакінуўшы па краях пласт прыкладна 0,5 см.

    Крок 2

    Выдаліць з мякаці яблычныя костачкі і перапонкі,

    мякаць нарэзаць адвольнымі кавалкамі і здрабніць у блендэры ў пюрэ.

    Апырскаць цытрынавым сокам.

    Крок 3

    Выкласці яблычнае пюрэ ў сатэйнік, дадаць мёд і 0,5 шклянкі вады.

    Рыхтаваць на сярэднім агні, перыядычна памешваючы, 10 хвілін.

    Зняць з агню і даць астыць.

    Крок 4

    Тварог двойчы працерці праз сіта,

    затым узбіць венцам з яблычным пюрэ ў пышную масу.

    Крок 5

    Раскласці пюрэ па яблыках

    і паставіць у разагрэтую да 160 °С духоўку на 25 хвілін.

    Крок 6

    Для мятнага соусу павольна нагрэць цытрынавы джэм на вадзяной

    лазні, дадаць мёд, цытрынавы сок і давесці да кіпення.

    Мяту прамыць, дробна нарэзаць і дадаць у соус.

    Перамяшаць і адразу зняць з агню. Падаваць яблыкі з мятным соусам.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 142 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar