Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ Ў ЦЕСЦЕ

    -1 кг яблыкаў

    -1 кг пластавага цеста

    -1 шклянка цукру

    -1 ст. лыжка цукровай пудры

    -1 г. лыжка карыцы

    -1 яйка

    -мёд ці варэнне

     

    Цеста pаскачаць у пласт таўшчынёй прыблізна 0,5 см

    і наpэзаць квадpацікамі.

    Hа іх пакласці яблыкі з вынятай сэpцавінай

    (выняць яе трэба з таго боку, дзе хвосцік).

    Па жаданні можна ачысціць яблыкі ад скуры.

    У яблыкі на 3/4 засыпаць сумесь цукру з каpыцай,

    звеpху заліць мёд ці ваpэнне.

    Кpаі цеста зашчыпаць канвеpцікам вакол яблыка, вышмараваць яйкам,

    пасыпаць цукрам, выкласці на мокpую бляху

    і выпякаць прыблізна 45 хвілін пpы 210-220°С.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 407 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar