Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКА Ў СЛОЙЦЫ

    -1 кг яблыкаў,

    -1 шклянка цукру,

    -1 ст. л. цукровай пудры.

     

    Цеста прыгатаваць па асноўнай рэцэптуры,

    раскачаць пласт таўшчынёй 1 см, пласт нарэзаць на квадраты.

    Яблыкі вызваліць ад семечак і пладаножак,

    унутро кожнага яблыка насыпаць цукар.

    На кожны квадрат цеста пакласці па яблыку, процілеглыя куткі цеста

    злучыць, змацаваць і трывала зашчыпаць па шву.

    Выразаць з цеста маленькія кружочкі-гузічкі і прыляпіць іх зверху слоек,

    паверхня слоек вышмараваць яйкам.

    Слойкі выпякаць пры тэмпературы 240 °С.

    Выпечаныя вырабы астудзіць, пасыпаць цукровай пудрай.

    Замест цукру ўнутр яблыка можна пакласці бруснічнае варэнне.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (06.12.2014)
    Праглядаў: 364 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar