Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКА У ЦЕСЦЕ

    -прыкладна 5-6 яблыкаў;

    -2-3 ст. л. густога джэма чырвонага колеру (вішнёвага, парэчкавага, слівовага);

    -100 г якаснага сметанкавага масла;

    -дробка солі;

    -100 г цукровай пудры;

    -200 г мукі.

     

    Марожанае сметанкавае масла сячэм з пудрай, соллю і мукой -

    сячэм хутка і дробна.

    Збіраем цеста ў шар, затым дзелім на 5-6 частак

    (у залежнасці ад колькасці яблыкаў),

    загортваем у харчовую плёнку

    і прыбіраем на 15-20 хвілін у халадзільнік.

    Тым часам мыем і чысцім яблыкі, выдаляем сэрцавіну, прычым, робім

    гэта з боку, процілеглым тронку (ён хай застаецца - з ім прыгажэй!).

    Унутр кожнага яблыка ўкладваем трохі джэма.

    Дастаём цеста (па адным шарыку), раскочваем у пласт круглай формы

    і абарочваем ім яблыка, пачынаючы з боку "дзіркі" з джэмам.

    Магчыма, у вас будзе вельмі вялікая садавіна - тады можна проста

    зрабіць "сподачак", у які паставіць яблыка.

    Яблыкі ў цесце выкладваем у форму для запекання і адпраўляем у

    разагрэтую да 180 градусаў духоўку прыкладна на паўгадзіны.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 201 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar