Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ З СОУСАМ

    (Украінская кухня)

    -1 кг вымя,

    -50 г масла,

    -2-3 грыба,

    -1 ст. лыжка мукі,

    -1/2 шклянкі булёна,

    -1 шклянка белага сухога віна,

    -цыбуля,

    -салера,

    -пятрушка,

    -3 яечных жаўтка,

    -1 ст. лыжка цукру,

    -250 г смятаны,

    -соль,

    -перац.

    Апрацаванае вымя сварыць з гароднінай.

    Падрыхтоўка соусу.

    Пакласці ў рондаль масла, нарэзаную пятрушку, цыбулю, салеру,

    грыбы, муку, ўліць булён і белае сухое віно.

    Усё гэта пасаліць, паперчыць і сварыць.

    Перад падачай да стала вымя нарэзаць тонкімі кавалачкамі,

    заправіць смятанай, змяшанай з яечнымі жаўткамі і цукрам.

    Асобна падаць соус.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (18.06.2015)
    Праглядаў: 326 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar