Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ ВАРАНАЕ Ў СОУСЕ

    -125 г вымя,

    -10 г карэнняў і цыбулі для варкі,

    -75 г соусу,

    -150 г гарніру,

    -лаўровага ліста,

    -перцу гарошкам

     

    Каровіна вымя вымыць, разрэзаць на кавалкі вагой 1-1,5 кг,

    вымачыць у халоднай вадзе на працягу 3-5 гадзін,

    пасля чаго парыць да мяккасці ў вадзе з карэннямі і цыбуляй,

    гэтак жа, як "Ялавічына адвараная" .

    Вымя нарэзаць шырокімі лустамі таўшчынёй 1 см,

    заліць соусам цыбульным з карнішонамі (пікантным)

    ці таматавым з грыбамі і пракіпяціць.

    Падаць вымя разам з соусам і адваранай бульбай

    ці з рассыпістай рысавай, пшанічнай ці ячнай кашай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (30.01.2015)
    Праглядаў: 171 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar