Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ АДВАРАНАЕ ПА-ТАТАРСКУ

    -вымя (каровіна)

    -вада (падсоленая).

     

    Каровіна вымя старанна вымыць спачатку прэснай,

    затым салёнай вадой.

    Пры гэтым вымя становіцца шчыльней і губляе свой спецыфічны пах.

    Апрацаванае такім чынам вымя нарэзаць на кавалкі вагай па 400-600 г,

    пакласці ў рондаль, заліць халоднай вадой, пасаліць

    і варыць да гатовасці.

    Гатовае вымя нарэзаць на кавалачкі (4x4 см) і падаць да стала.

    Адваранае вымя можна таксама прапусціць праз мясасечку,

    дадаць падсмажаную цыбулю, перац

    і атрыманы фарш выкарыстоўваць як начынне для пірагоў.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (27.01.2015)
    Праглядаў: 137 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar