Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ З РЭПАЙ І БРУЧКАЙ

    -вымя - 750 г

    -цыбуля - 1 шт

    -морква - 2 шт

    -рэпа - 0.5 шт

    -бручка - 0.5 шт

    -бульба - 4-5 шт

    -смятана - 1 шклянка

    -лаўровы ліст - 2-3 шт

    -перац духмяны гарошкам - 3-5 гарошын

    -соль - па густу

     

    Каровіна вымя прамыць, разрэзаць на кавалкі з палец таўшчынёй,

    замачыць у халоднай вадзе на 6 гадзін,

    а потым варыць на вельмі слабым агні 3-4 гадзіны.

    Затым вадкасць зліць і працадзіць, а вымя нарэзаць кубікамі

    і раскласці ў парцыённыя керамічныя збанкі.

    Гародніну пачысціць і вымыць.

    Моркву, рэпу, бручку і бульбу нарэзаць невялікімі кавалачкамі,

    а цыбулю здрабніць.

    Дадаць гародніну раўнамерна ва ўсе збанкі, заліць булёнам,

    у якім тушылася вымя, паставіць у духоўку і варыць яшчэ 15-20 хвілін.

    Пасля гэтага пасаліць, пакласці лаўровы ліст, духмяны перац

    і працягваць варыць датуль, пакуль уся гародніна не стане мяккай.

    Потым уліць смятану і патушыць яшчэ 10-15 хвілін.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (30.01.2015)
    Праглядаў: 142 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar