Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ТУШАНАЕ ВЫМЯ

    -вымя - 1 кг;

    -рэпчатая цыбуля - 1 шт.;

    -часнык - 1 галоўка;

    -чорны перац - 6-7 шт.;

    -перац духмяны молаты - 1 г.л.;

    -лаўровы ліст - 2 шт.;

    -алей - 2 ст.л.;

    -крухмал - 1 ст.л.;

    -гарэлка - 1 чарка.

    Вымя добра прамыць халоднай вадой.

    Потым нарэзаць, яшчэ раз прамыць добранька.

    Абсушыць і на распаленую патэльню з кропляй сланечнікавага алею.

    Вадкасць даволі хутка ўтвараецца і выкіпае.

    Калі вымя абсмажыцца, на гэтым этапе дадаць яшчэ трохі алею.

    Усяго алею сышло лыжкі 2 сталовых.

    Пасаліць, дадаць парэзаную цыбулю - 1 шт., нацёрты часнык

    (1 галоўку разабраць на зубчыкі), перац чорны гарошкам - 6-7,

    перац духмяны молаты, гарбатную лыжку, 2 лаўровых лісціка.

    Заліць кіпенем. Тушыць гадзіны 1,5.

    Тым часам сварыць дробную бульбачку ў мундзіры.

    Саліць падчас варкі.

    Хвілін за 15 да гатовасці дадаць сталовую лыжку крухмалу

    і чарку гарэлкі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (18.06.2015)
    Праглядаў: 106 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar