Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ, ЗАПЕЧАНАЕ Ў КАГАНЦЫ

    (Чувашская кухня)

    -200 г вымя,

    -20 г цыбуля рэпчатая,

    -6 г мукі,

    -20 г морквы,

    -300 г бульбы,

    -20 г тлушчу,

    -1 яйка,

    -100 г малака,

    -10 г сметанкавага масла,

    -спецыі,

    -соль.

     

    Апрацаванае вымя добра прамыць, нарэзаць кавалкамі па 50-60 г,

    заліць халоднай вадой і сварыць да паўгатовасці, затым зліць ваду,

    заліць ізноў гарачай вадой, дадаць рэпчатую цыбулю, моркву, соль,

    лаўровы ліст і варыць, пакуль вымя не стане мяккім.

    Гатовае вымя нарэзаць па 2-3 кавалачка на порцыю,

    запаніраваць у муце і абсмажыць на патэльні з тлушчам

    з усіх бакоў да ружовай скарыначкі.

    На дно каганца пакласці палову абсмажанай да паўгатовасці

    і нарэзанай вялікімі кубікамі бульбы,

    заліць узбітым яйкам з малаком

    і запекчы ў смажыльнай шафе на працягу 20-25 хвілін.

    Гатовую страву паліць растопленым сметанкавым маслам

    і падаць у тым жа каганцу, у якім яно рыхтавалася.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (04.02.2015)
    Праглядаў: 162 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar