Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ГУЛЯШ З ВЫМЯ ЦІ СЭРЦА

    -вымя ці сэрца – 500 г

    -тамат-пюрэ - 1 ст.л.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -тлушч - 1 ст.л.

    -мука - 1 ст.л.

    Сэрца ці вымя абмыць, нарэзаць кубікамі вагай у 30-40 г

    і зноў прамыць пасыпаць перцам, соллю

    і абсмажыць на патэльні з разагрэтым тлушчам

    і дробна нарэзанай цыбуляй.

    Пасля гэтага абсыпаць мукой і смажыць яшчэ некалькі хвілін.

    Абсмажаныя кавалачкі скласці ў рондаль, заліць гарачай вадой так,

    каб мяса было пакрыта вадой, пакласці тамат-пюрэ, лаўровы ліст,

    накрыць рондаль вечкам і тушыць на слабым агні 1-11/2 гадзіны.

    На гарнір падаецца смажаная ці адвараная бульба.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (17.06.2015)
    Праглядаў: 141 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar