Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ ТУШАНАЕ Ў ЗБАНКУ

    -500 г вымя

    -1 морква

    -1 корань пятрушкі

    -1 цыбуліна

    -таматавы соус -1 ст. лыжка здробненай зеляніны пятрушкі

    ці кропу

    -лаўровы ліст

    -чорны перац гарошкам

    -соль

     

    Прамыць вымя. Халоднай вадой на 3 гадзіны заліць.

    Вымя перакласці ў збанкі, кіпенем заліць, каб вымя ён толькі затуляў,

    давесці да кіпення ў духоўцы, пену выдаліць.

    Карэнні і рэпчатую цыбулю парэзаць і ў вымя ў збанку дадаць.

    Тушыць у духоўцы на слабым агні.

    Соль і перац дадаць у вымя ў збанку за гадзіну да канчатка варкі.

    Гатовае вымя ў збанку трэба нарэзаць лустачкамі,

    таматавым соусам заліць і ў ім прагрэць.

    Адвараную бульбу падаць на гарнір, здробненай зелянінай кропу

    ці пятрушкі пасыпаць.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (14.02.2015)
    Праглядаў: 136 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar