-каровіна вымя - 500 г.
-яйкі - 2 шт.
-мука - 1 ст.л.
-масла сметанкавае - 20 г.
-соль - па густу
-перац - па густу.
Крок 1
Вымя адварыць у салёнай вадзе каля 2 гадзін.
Яно павінна стаць жаўтлявага колеру і вельмі мяккім.
Крок 2
Вымя нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пасаліць, паперчыць.
Крок 3
Рыхтуем кляр - узбіць яйкі, дадаць туды лыжку гарчыцы,
трохі мукі і ўсё добранька перамяшаць.
Крок 4
Растапіць на патэльні масла і падсмажыць вымя ў кляры
да ружовай скарыначкі з двух бакоў.
|