Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 7
    Гасцей: 7
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ, ПАДСМАЖАНАЕ Ў СУХАРАХ

    -вымя - 600 г

    -морква - 1 шт.

    -корань пятрушкі - 1/2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1/2 галоўкі

    -перац гарошкам - 12 шт.

    -лаўровы ліст - 1 шт.

    -мука

    -соль - 2 ст. лыжкі

    -яйка - 1 шт.

    -сухары паніровачныя - 1 шклянка

    -маргарын ці сала топленае - 1 ст. лыжка

    -масла сметанкавае - 1 ст. лыжка

     

    Кавалак вымя вымочваць 4 гадзіны ў халоднай вадзе, затым абмыць,

    пакласці ў кіпячую ваду і адварыць не да поўнай гатовасці.

    Потым дадаць карэнні і рэзкія затаўкі, соль і варыць,

    пакуль вымя не стане мяккім.

    Затым разрэзаць вымя на кавалачкі таўшчынёй 1 см,

    пасыпаць соллю, молатым перцам, мукой, намачыць узбітым яйкам,

    абкачаць у сухарах і падсмажыць абапал на патэльні

    з топленым маргарынам (салам).

    Пры падачы на стол пакласці на талерку

    і заліць растопленым сметанкавым маслам.

    У якасці гарніру можна падаць гарачую вараную бульбу,

    бульбяное пюрэ, смажаную бульбу, тушаную моркву,

    фасоль у таматавым соусе.

    Вымя можна падаваць у вараным выглядзе, не падсмажваючы.

    У гэтым выпадку разрэзаць яго на нетоўстыя кавалкі,

    заліць гарачым таматавым (грыбным, смятанавым ці цыбульным)

    соусам, падагрэць да кіпення і падаць з такім жа гарнірам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (04.02.2015)
    Праглядаў: 315 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar