Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    КАТЛЕТЫ З ЯЛАВІЧНАГА ВЫМЯ

    -ялавічнае вымя - 1 кг,

    -яйкі - 2 шт.,

    -цыбуля,

    -часнычок,

    -соль,

    -перац,

    -мякіш батона,

    -паніровачныя сухарыкі.

    Вымя трэба прамыць пад праточнай вадой, папрамакаць яго сурвэткай

    і пакласці у маразільную камеру, каб трохі падмерзла.

    Звычайна вымя прамываюць у цёплай вадзе

    і падвяргаюць вымочванню на 10, 12, 24 гадзіны.

    Вымя падмерзла і можна прыступаць да падрыхтоўкі.

    Рэжам прадукт на кавалкі і перакручваем на мясасечцы

    з мякішам батона, цыбуляй і часныком.

    Батон вымочваць не трэба ён убярэ ў сябе лішнюю вадкасць фаршу.

    У гатовую масу дадаем яйкі, соль і перчык.

    І ставім фарш у халадзільнік.

    Там ён трохі застыне і з яго будзе лягчэй фармаваць

    і рыхтаваць нашы катлеты.

    Пасля таго як вымя вымачылася шматлікія аддаюць перавагу

    яго адварваць.

    Лічыцца, што з адваранага ялавічнага вымя

    атрымліваюцца стравы смачнымі і далікатнымі.

    Так што можна і ў катлеты перакруціць адваранае вымя.

    Вымя павінна варыцца гадзіны 3-4.

    Галоўнае, каб яно было мяккім і трохі пругкім.

    Нашы катлеткі павінны атрымацца смачнымі,

    і для гэтага прыгатуем сумесь з паніровачных сухарыкаў

    і дробна нарэзанага часныку. Фарш астыў.

    І можна прыступаць да фармавання катлет.

    Робім гэта хутка і ўпэўнена. Інакш ён растане

    і будзе вадкаватым.

    Сфармаваныя катлеткі абвальваем

    у часнычна-паніровачных сухарыках і і смажым на патэльні.

    Перакладаем у рондальчык, дадаем кіпячонай вады і тушым.

    Я часам іх не тушу. А падсмажваю да гатовасці пад вечкам.

    У канцы можна пакласці лаўровы лісточак.

    Катлеты атрымаліся далікатнымі, духмянымі і смачнымі.

    Іх можна спалучаць з бульбяным пюрэ.

    Паспрабуйце, не пашкадуеце.

    Упэўнена, што страва стане любімай у вашай сям'і.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (18.06.2015)
    Праглядаў: 106 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar