Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ ТУШАНАЕ

    Асноўная харчовая каштоўнасць субпрадуктаў - бялкі, якія не адрозніваюцца ад бялкоў мяса. Вымя - гэта недарагі субпрадукт, які пры правільнай падрыхтоўцы можа быць асновай смачных і сытных страў.

    -вымя - 500 г

    -морква - 1 шт.

    -корань пятрушкі - 1 шт.

    -цыбуля - 1 шт.

    -соус таматавы - па густу

    -зеляніна пятрушкі ці кропу - 1 ст. лыжка

    -лаўровы ліст - па густу

    -перац чорны гарошкам - па густу

    -соль - па густу

     

    Вымя прамыць, заліць халоднай вадой на 3 гадзіны.

    Перакласці вымя ў збанок, заліць кіпенем, каб ён толькі затуляў вымя,

    у духоўцы давесці да кіпення, выдаліць пену.

    Рэпчатую цыбулю і карэнні парэзаць, дадаць у збанок,

    тушыць на слабым жару.

    За гадзіну да канчатка дадаць соль і спецыі.

    Гатовае вымя нарэзаць лустачкамі, заліць таматавым соусам

    і прагрэць у ім.

    Падаць вымя з адваранай бульбай

    і пасыпаць здробненай зелянінай пятрушкі ці кропу.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (05.02.2015)
    Праглядаў: 324 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar