Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    ВЫМЯ, ТУШАНАЕ З РЫСАМ І ЯБЛЫКАМІ

    -вымя – 700 г

    -рыс - 2 шклянкі

    -масла сметанкавае - 2 ст.л.

    -цукар - 1 г.л.

    для варкі вымя:

    -морква - 1 шт.

    -пятрушка (корань) - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -лаўровы ліст - па густу.

     

    Варанае вымя, нарэзанае невялікімі кавалачкамі, тушаць у сатэйніку

    ці рондалю 10 хвілін з даданнем булёна і цукру, кладуць перабраны

    і прамыты рыс, тушаць да гатовасці рысу,

    запраўляюць разагрэтым сметанкавым маслам

    і дадаюць цёртыя яблыкі.

    Для гэтай стравы замест рысу можна выкарыстоўваць пярловыя

    ці пшанічныя крупы.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (14.02.2015)
    Праглядаў: 142 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar