Статыстыка |
Анлайн усяго: 3 Гасцей: 3 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 358 Паказана матэрыялаў: 51-100 |
Старонкі: « 1 2 3 4 ... 7 8 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Кальрабі ачысціце, натрыце на дробнай тарцы, дадайце шклянку пшанічнай мукі, 2 сырых яйкі, 2 г. лыжкі цукру, соль, 0,5 г. лыжкі соды, трохі вады, усё добра перамяшайце і спячыце аладкі на патэльні з добра разагрэтым алеем. |
Гарбуз нацерці на тарцы. Убіць яйкі, пасаліць, дадаць цукар, кефір (калі нацёртая гародніна не дала шмат вільгаці, колькасць кефіру павялічыць!), муку і пекарскі парашок. |
Кефір змяшаць з узбітымі яйкамі, соллю, мукой, дадаць гарбуз, нацёрты на буйнай тарцы, усё перамяшаць. Цеста класці лыжкай на разагрэтую патэльню. |
Вычышчаны гарбуз нацерці на тарцы ці прапусціць праз мясасечку, дадаць яечныя жаўткі, соль, муку, сечаныя семечкі гарбуза і ўвесці ўзбітыя ў густую пену бялкі. |
Вычышчаны гарбуз нацерці на дробнай ці буйнай тарцы, дадаць малако, муку, соль, цукар, яечныя жаўткі, ванілін, соду. |
Гарбуз чысцім, pэжам на кyсочкі ці тpом на буйнай таpцы, злёгку тyшым хвілін 20, потым астyжаем; манкy заліваем ледзь падагpэтым малаком ці кефіpам на гадзіну для набyхання; паpy-тpойкy яйкаў pазбіваем, аддзеляючы жаўток і бялок, жаўткі пеpаціpаем з цукрам і асобна ўзбіваем бялкі. |
Здробненую на тарцы мякаць гарбуза заліваюць малаком і тушаць 15 - 20 хвілін, астуджаюць, дадаюць муку (манныя крупы), расцёртыя з цукрам жаўткі, трохі солі. |
Гарбуз ачысціць, разрэзаць напалову і выдаліць насенне. Мякаць нацерці на тарцы, заліць малаком і тушыць 15-20 хвілін. |
Пячонку прапусціць праз мясасечку, пасаліць, убіць у масу два яйкі, дадаць муку і добра перамяшаць ці ўзбіць з дапамогай міксера. |
Сырую пячонку прапусціць праз мясасечку некалькі разоў разам са здробненай і падсмажанай на алеі цыбуляй. |
Малако закіпяціць і сварыць на ім манную кашу (без камякоў). У гатовую кашу дадаць сметанкавае масла і добра размяшаць. |
Малако закіпяціць і сварыць на ім манную кашу, дадаць масла, астудзіць. |
Сечаную зеляніну пятрушкі змяшаць з нарэзанай зелянінай цыбулі, яйкамі, дадаць соль, муку і добра размяшаць. З атрыманай масы зрабіць аладкі і пякчы. |
Пятрушку дробна парэзаць, змяшаць з яйкамі і мукой, пасаліць, паперчыць, лыжкай выкладваць на разагрэтую патэльню і смажыць да утварэння светла-карычневай скарыначкі. |
Мацу дробна пакрышыць, пакласці ў друшляк, ўліць гарачую ваду і даць мацэ паразмякнуць, |
Ў кефір ці сыроватку кідаю дробку соды, соль і цукру 2 сталовыя лыжкі . |
Расцерці вараны гарох , пакласці тоўчанага канаплянага насення, змяшаць з гарохам, зрабіць вялікія аладкі (пампушкі) і паставіць на ліст на 10 хвілін у печ. |
Бабы замачыць на 6-8 гадзін, сваpыць, пpацеpці. У цёплае бабовае пюpэ дадаць яйкі, соль, цукар, дpожжы (pазведзеныя ў малацэ), муку і замясіць аднаpодную масу. |
Гарбуз і моркву ачысціце, прамыйце, натрыце на тарцы, дадайце яйкі, соль і гэтулькі мукі, каб атрымалася цеста для аладак. |
Прыгатаваць не вельмі густое дражджавое цеста, сталовай лыжкай разліць яго на патэльню ў выглядзе круглых аладак, у сярэдзіну пакласці фарш з пярловай сечкі і выпякаць на патэльні. |
Дадаюць да кашы яйка, муку, малако, соль. Масу раскрыжоўваюць на аладкі і смажаць на патэльні. |
Мякаць сцягенцаў разам са скурай і тлушчавымі праслойкамі прапусціць праз мясасечку, дадаць замочаны ў малацэ хлеб і прапусціць усё праз мясасечку яшчэ раз. |
У місцы размяшаць муку, сыроватку, соль, цукар, яйкі і соду. На патэльні ў кіпячым тлушчы абсмажыць абапал аладкі да падрумяньвання. |
Сушоныя яблыкі добра прамыць, заліць халоднай вадой і пакінуць замочанымі на 48 гадзін, паклаўшы зверху лёгкі гнёт. |
Ў шклянцы цёплага малака развесці дрожджы, цукар і соль. Дадаць расцёрты мак, здробненую цытрынавую цэдру, карыцу, яечныя жаўткі. |
Масла, соль па густу, сырое ці варанае мяса прапусціць праз мясасечку, у фарш пакласці размочаны ў малацэ хлеб. |
У курынай тушкі зрэзаць мякаць, прапусціць праз мясасечку разам з размочаным у малацэ чэрствым пшанічным хлебам, добра расцерці, дадаць яечныя жаўткі, соль, малако, размяшаць і дадаць узбітыя яечныя бялкі. |
Сухары прапусціць праз мясасечку ці стаўчы, заліць гарачай вадой, дадаць дрожджы і паставіць гадзіны на два ў цёплае месца. |
Рыс варыць у малацэ, заправіўшы цукрам і цытрынавай цэдрай. |
Пракруціце праз мясасечку курынае мяса, затым дадайце замочаны ў малацэ і адціснуты хлеб і зноў пракруціце праз мясасечку. |
Грачаныя аладкі можна рыхтаваць з адной грачанай мукі, але яны вельмі хутка чарсцвеюць і крышацца. |
У цёплым малацэ развесці дрожджы і ўсыпаць муку, увесь час добра размешваючы цеста. |
Падкісшы (не пратухлы!!, а пракіслы, ці свежы) кефір, яйкі парачку, дробку солі, лыжачку цукру, 1/2 г.л. соды, муку змяшаная з манкай 50/50. |
Змяшайце яечныя жаўткі, кефір, мёд, муку, соль, соду і вымесіце гладкае цеста. Узбіце бялкі ў пышную пену і падмяшайце іх да цеста. |
Ўсе інгрыдыенты змяшаць, расцерці трапіўшыяся камячкі і выпякаць. |
У місцы трохі ўзбіць яйкі з цукрам, соллю, дадаць кефір, соду, згашаную цытрынавым сокам, муку (да кансістэнцыі густой смятаны). |
Яйкі, цукар, соль узбіць, ва ўзбітую масу дадаць кефір, муку, алей, капусту і замясіць цеста. |
Яблыкі спячы, працерці праз сіта. У атрыманае пюрэ дадаць муку, соль, цукар, размякчанае сметанкавае масла і дрожджы, папярэдне разведзеныя ў невялікай колькасці цёплай вады з цукрам, так каб у іх быў час падысці. |
Гародніну адварваюць, чысцяць і праціраюць праз сіта ці прапускаюць праз мясасечку. |
Тафу загарнуць у чыстую сурвэтку, даць сцячы вадзе і дробна разламаць ці пасекчы. Свініну, цыбулю, часнык дробна пасекчы ці прапусціць праз мясасечку. |
Узбіць у густую пену яйка і сметанкавае масла з 2 сталовымі лыжкамі цукровага пяску і ванільнага цукру. |
Яблыкі ачысціць, нацерці на тарцы. Бурак сварыць да гатовасці, астудзіць, ачысціць ад скуркі і працерці праз сіта. |
Выкласці ў неглыбокі посуд адзін слоік любых ласосевых кансерваў. |
Бульбу, цыбулю і сала прапусціце праз мясасечку. Дадайце яйка, соль, перац, "вадкі дым" і муку. Перамяшайце да атрымання аднастайнай масы. |
З манных круп і малака сварыце густую кашу і пастаўце яе астуджацца. Разатрыце жаўткі з цукрам і соллю, дадайце кефір, размяшайце і ўсыпце па частках муку. |
Аладкі з дражджавога цеста значна пышней аладак, прыгатаваных хуткім спосабам (з содай). |
З мукі, вады і солі замясіць цеста як на пяльмені. Зеляніну дробна нарэзаць, пасаліць, паперчыць, апырскаць сланечнікавым алеем. |
Тварог лепш пpацерці праз сіта, каб ён стаў больш аднастайным. Усю масу добранька змяшаць і выпякаць як звычайныя аладкі |
У вялікай місцы змяшайце разам нутавую муку, пшанічную муку і наступныя 8 кампанентаў. |
Вычышчаную кальрабі нарэзаць кружочкамі, прыпусціць у вадзе з даданнем тлушчу да паўгатовасці, злучыць з нарэзанымі вычышчанымі яблыкамі і давесці да гатовасці. |
|