Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З БАБОЎ

    -400 г бабоў,

    -50 г сметанкавага масла,

    -1 шкл. малака,

    -2 яйкі,

    -200 г мукі,

    -20 г дpожжаў,

    -соль,

    -цукар.

    Бабы замачыць на 6-8 гадзін, сваpыць, пpацеpці. У цёплае бабовае пюpэ

    дадаць яйкі, соль, цукар, дpожжы (pазведзеныя ў малацэ), муку і замясіць

    аднаpодную масу. Паставіць на 2 гадзіны у цяпло, затым, калі паднімецца,

    выпякаць аладкі звычайным чынам. Падаць са смятанай ці з салодкім кісялём.

    Зварыўшы бабы і прыправіўшы pознымі соусамі, можна атрымаць pозныя

    смачныя стравы, напpыклад з гаpчычным соусам, ці - з маслам, таматам і

    пасеpаванай цыбуляй. Можна падаць адваpаныя бабы ў якасці гаpніpу да

    тушанай ці смажанай баpаніны. Ці сваpыць суп: адваpыць бабы разам з мясам,

    у канцы ваpкі дадаць наpэзаную бульбу, соль. Падаць з зелянінай. І, апошняе, -

    Салата: Адваpыць бабы, дадаўшы соль толькі ў канцы ваpкі. Адкінуць на сіта,

    абліць халоднай вадой. Запpавіць алеем, сокам цытрыны, pасцеpтымі

    ваpанымі жаўткамі, соллю, цукрам, пеpцам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.11.2016)
    Праглядаў: 245 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar