Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ТВАРАГУ І БУРАКА

    -тварог -500 г,

    -бурак -2-3 сярэдніх,

    -яблыкі -2,

    -мука пшанічная -1 шклянка (з верхам),

    -малако -1 шклянка,

    -яйка -2,

    -цукар -1 сталовая лыжка,

    -масла сметанкавае -40 г,

    -смятана -1 шклянка,

    -соль -па густу.

    Яблыкі ачысціць, нацерці на тарцы. Бурак сварыць да гатовасці,

    астудзіць, ачысціць ад скуркі і працерці праз сіта. Скласці ў міску

    яблыкі, працёрты бурак, тварог, дадаць малако, яйкі, цукар, соль і ўсё

    добра перамяшаць. Патэльню добра разагрэць і падсмажыць аладкі

    абапал на сметанкавым масле. Да гатовых аладак падаць смятану.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2016)
    Праглядаў: 211 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar