Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З СУШОНЫХ ЯБЛЫКАЎ

    - мука - 1 кг

    - сушоныя яблыкі – 80 г

    - вада (малако) - 4 шклянкі

    - дрожджы – 30 г

    - тлушч – 50 г

    - яйка - 4 шт.

    - цукар - 60-90 г

    - соль - па густу.

    Сушоныя яблыкі добра прамыць, заліць халоднай вадой і пакінуць

    замочанымі на 48 гадзін, паклаўшы зверху лёгкі гнёт. Пасля намакання

    яблыкі прапусціць праз мясасечку ці вельмі дробна нашаткаваць.

    Затым у 4 шклянках цёплай вады (ці малака) развесці 30 г дрожджаў,

    дадаць 50 г тлушчу, 4 яйкі, 60-90 г цукру, соль па густу і, старанна

    вымешваючы, увесь час дадаваць муку (1 кг). Цеста накрыць

    сурвэткай і паставіць бліжэй да цёплага месца. Калі яно паднімецца,

    змешваючы, дадаць падрыхтаваныя яблыкі. Аладкі выпякаюць і

    падаюць са смятанай ці варэннем.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (20.11.2016)
    Праглядаў: 209 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar