| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 358 Паказана матэрыялаў: 351-358 |
Старонкі: « 1 2 ... 6 7 8 |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
У ананаса зрэзаць верхавіну, ачысціць ад лупіны, мякаць разрэзаць на восем тонкіх кавалачкаў. Для цеста змяшаць муку, дробку солі, цукар і яечныя жаўткі.
|
З малодзіва, малака (вады), соды і солі прыгатаваць не вельмі густое цеста. На добра разагрэтую патэльню з алеем выкладваць лыжкай невялікія аладкі і смажыць з абодвух бакоў.
|
Яблыкі (разам са скуркай) змяльчыць на буйной тарцы, дадаць яйка, цукар, кіслае малако, соду, муку, добра вымешаць.
|
Жаўткі расцерці з соллю і, размешваючы, дадаць малако і муку. У добра выбітае цеста асцярожна ўвесці ўзбітыя бялкі. Цеста павінна мець гушчыню смятаны.
|
Сыраквашу змяшаць з яйкамі, мукой, соллю і цукрам. Вымесіць лыжкай так, каб атрымалася гдадкая пышная маса, як густая смятана. У канцы вымешвання дадаць соду.
|
На дробнай тарцы тром моркву, уліваем кефір, можна ражанку ці сыраватку, дадаем манныя крупы, дадаем соль па густу і чвэрць гарбатнай лыжкі соды, згашанай воцатам. Усё гэта добра змешваем і даем пастаяць паўгадзіны.
|
Буракі зварыць, абабраць, змяльчыць на тарцы. Дадаць муку, дробна нарэзаныя ачышчаныя яблыкі (не абавязкова), добра расцёрты тварог, малако, яйка, цукар, соль, усё перамяшаць.
|
У падагрэтым малацэ развесці дрожджы, усыпаць муку і замясіць цеста, даць яму падысці ў цёплым месцы.
|
|