| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 358 Паказана матэрыялаў: 251-300 |
Старонкі: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Для падрыхтоўкі аладак можна выкарыстоўваць адвараную ці сырую моркву.
|
Гатовую астуджаную аўсяную кашу змяшаць са здробненым на тарцы яблыкам, мукой, соллю і цукрам.
|
Змяшаць усе кампаненты, разагрэць патэльню і выкладваць сталовай лыжкай аладкі.
|
Яйкі ўзбіце з соллю, цукрам і маслам, развядзіце іх шклянкай кефіру і ўсыпце муку.
|
Муку прасеяць. Малако трохі падагрэць і развесці ў ім дрожджы.
|
Кефір выліваем у рондальчык. Разбіваем у яго яйка, выкладваем цукровы пясок, соду і змешваем.
|
Змяшайце яйкі з соллю і цукрам, дадайце ў іх палову шклянкі кефіру, бесперапынна памешваючы, паступова ўсыпце муку і замесіце гладкае цеста.
|
Замясіць цеста з малака, масла, дрожджаў, цукру, яечных жаўткоў, мукі, каб цеста магло раскочвацца.
|
500 г кефіру, лепш тлустага (3,2%), соль на кончыку нажа, прыкладна 2 сталовых лыжкі цукру,
|
Замясіць цеста, змяшаўшы яйкі, муку, малако і трохі солі. Пакінуць на 30 хвілін.
|
Гарбуз ачысціць ад скуркі і насення, і здрабніць на буйнай тарцы.
|
Прыкладна 2/3 патрэбнага па рэцэптуры малака награваюць да 30-35 градусаў, раствараюць дрожджы, дадаюць цукар, соль, яйкі, растопленае масла і ўсё добра змешваюць.
|
Змяшаць 15 г свежых дрожджаў і гарбатную лыжку солі з 250 г пшанічнай мукі. Заліць 0,5 л цёплага малака напалову з вадой і размяшаць.
|
Расцерці яйкі з цукрам, малако і муку, змяшаць і ўзбіць цеста да гушчыні смятаны.
|
У місцы змяшаць муку з соллю, зрабіць у цэнтры паглыбленне і дадаць прыкладна 1 шклянку вады пакаёвай тэмпературы.
|
Муку змяшаць з соллю, дадаць ваду. Вымешваць мякка, не тугое цеста.
|
Для начыння разагрэць у патэльні алей, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, часнык і рыхтаваць, часта памешваючы, 3-4 хвіліны.
|
Ялавічыну (дакладней, мяса тура) дробна пасекчы. Мома з сечаным мясам будзе больш сакавітым, чым з мясам, прапушчаным праз мясасечку.
|
Прыгатаваць цеста для мома: у вялікай місцы змяшаць муку з соллю, зрабіць у цэнтры паглыбленне і дадаць прыкладна 1 шклянку вады пакаёвай тэмпературы.
|
У вялікай місцы змяшаць усе інгрэдыенты, акрамя капусты - кветкавай і зялёнай - і маладога зялёнага гарошку. Перамяшаць змесціва міскі, накрыць плёнкай і пакінуць пры пакаёвай тэмпературы на 10 хвілін.
|
У вялікай місцы змяшаць усе інгрэдыенты, уключаючы ваду і масла. Накрыць плёнкай і пакінуць пры пакаёвай тэмпературы на 10 хвілін. За гэты час начынне прапітаецца водарам рэзкіх затавак.
|
У вялікай місцы змяшаць усе інгрэдыенты, ўліць, працягваючы размешваць фарш, прыкладна чвэрць шклянкі вады. Перамяшаць змесціва міскі, накрыць плёнкай і пакінуць пры пакаёвай тэмпературы на 10 хвілін.
|
Разагрэць у патэльні масла, дадаць дробна нарэзаную цыбулю і абсмажваць яе 3-4 хвіліны, пакуль яна не стане мяккай.
|
Для начыння разагрэць у патэльні алей, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, часнык і рыхтаваць, часта памешваючы, 3-4 хвіліны.
|
Усю зеляніну - салеру, капусту, шпінат, зялёную цыбулю - дробна пасекчы нажом.
|
Прыгатаваць пюрэ з варанай бульбы. У патэльні разагрэць масла, пакласці цыбулю і абсмажваць, памешваючы, каля 5 хвілін.
|
Абсмажыць фарш з дробна парэзаным часныком і цыбуляй. Дадаць у астыўшы і адцэджаны ад вадкасці фарш цёрты сыр (2/3 ад усёй кол-ці), хлебныя дробкі, яйка і рэзаную зеляніну.
|
Разагрэйце духоўку да 175 С. Сварыце канкільёне -ракавінкі ў падсоленай вадзе "аль дэнтэ" (да стану паўгатовасці). Адкіньце на друшляк і перакладзіце зваротна ў рондаль.
|
Разагрэйце духоўку да 175 градусаў. Сварыце Канкільёне -ракавінкі ў падсоленай вадзе "аль дэнтэ" (да стану паўгатовасці).
|
Фарш і прапушчаныя праз мясасечку бульбу, мяса і цыбулю, пасаліць, паперчыць.
|
Разагрэйце духоўку да 200 С. Вышмаруйце цеплатрывалы керамічны посуд.
|
Адварваем канкільёне практычна да гатовасці. Выкладваем у формачку, змазаную аліўкавым алеем.
|
Ракавінкі адварыць у падсоленай вадзе, адкінуць на друшляк, прамыць халоднай вадой.
|
Канкільёне адварваем практычна да гатовасці. Здробненую цыбуліну абсмажваем да залацістага колеру на сумесі аліўкавага алею і сметанкавага масла, пасля чаго дадаем грыбы і рыхтуем у плыні 10 хвілін.
|
Канкільёне адварыце ў вялікай колькасці падсоленага кіпеню да стану аль дэнтэ. Адкіньце на дуршлак і абсушыце.
|
Канкільёне адварыце ў салёнай вадзе. Памідоры апарце кіпенем, зніміце лупіну, разрэжце на 4 часці, выдаліце асяродак, нарэжце кубікамі.
|
Ракавінкі адварыць паводле інструкцыі на пакаванні, астудзіць. Норы разрэзаць на стужачкі шырынёй як 1/3 даўжыні ракавінкі.
|
Ракавінкі адварваем паводле інструкцыі на пакаванні. Адкідваем на друшляк. Выкладваем ракавінкі на талерку.
|
Ракавінкі адварыць у падсоленай вадзе да паўгатовасці. Зліць ваду, трохі астудзіць і начыніць фаршам. Паскладаць у адзін шэраг у вогнетрывалую форму.
|
Канкільёне адварыць паводле інструкцыі на пакаванні. Каля 12 хвілін.
|
Цыбулю чысцім, наразаем кубікамі і абсмажваем на алеі да залацістага колеру, прыкладна 5 хвілін.
|
Сварыць макароны да гатовасці, паводле інструкцыі на пакаванні. Гатовыя адкінуць на друшляк і адставіць ў бок.
|
Курыную паляндвіцу рэжам маленькімі кубікамі, трохі солім абсмажваем на аліўкавым алеі дзесьці 5-7 хвілін
|
Змяшаць разам курыны фарш, смятану, цыбулю нацёртую на дробнай тарцы, нацёрты на тарцы часнык і сцябло салеры. Заправіць спецыямі, па густу.
|
Ласасіну з соллю, перцам, кайенскім перцам здрабніць у міксеры ў пюрэ, змяшаць з падвойнымі сліўкамі, яйкам, хлебнымі дробкамі і пакінуць на холадзе на 20 хвілін.
|
У рондалі закіпяціць вялікую колькасць вады, ўсыпаць пасту і варыць да гатовасці 6 хвілін.
|
Канкільёне адварыце ў падсоленай вадзе. Зліце ваду, спаласніце ракавінкі кіпячонай вадой і абсушыце.
|
Адварыць у кіпячай падсоленай вадзе канкільёне да стану аль-дэнтэ, выкласці на талерку. Размарозіць крэветкі.
|
Макароны-"ракавінкі" вялікага памеру выдатна фаршуюцца рознымі начыннямі. Напрыклад, печаным гарбузом з часныком і мяккім свежым сырам. Ракавінкі запякаюцца з пармезанам, базілікам і таматавым соусам з белым віном.
|
Арыгінальную першую страву з японскай кухні можна прыгатаваць да абеду. Для тых, хто любіць стравы з грыбамі, гэты грыбны суп здзівіць незвычайным густам.
|
|