Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 358
    Паказана матэрыялаў: 251-300
    Старонкі: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Для падрыхтоўкі аладак можна выкарыстоўваць адвараную ці сырую моркву.

    Мучныя стравы | Просмотров: 339 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

    Гатовую астуджаную аўсяную кашу змяшаць са здробненым на тарцы яблыкам, мукой, соллю і цукрам.

    Мучныя стравы | Просмотров: 319 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

    Змяшаць усе кампаненты, разагрэць патэльню і выкладваць сталовай лыжкай аладкі.

    Мучныя стравы | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіце з соллю, цукрам і маслам, развядзіце іх шклянкай кефіру і ўсыпце муку.

    Мучныя стравы | Просмотров: 405 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

    Муку прасеяць. Малако трохі падагрэць і развесці ў ім дрожджы.

    Мучныя стравы | Просмотров: 394 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Кефір выліваем у рондальчык. Разбіваем у яго яйка, выкладваем цукровы пясок, соду і змешваем.

    Мучныя стравы | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Змяшайце яйкі з соллю і цукрам, дадайце ў іх палову шклянкі кефіру, бесперапынна памешваючы, паступова ўсыпце муку і замесіце гладкае цеста.

    Мучныя стравы | Просмотров: 365 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Замясіць цеста з малака, масла, дрожджаў, цукру, яечных жаўткоў, мукі, каб цеста магло раскочвацца.

    Мучныя стравы | Просмотров: 297 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    500 г кефіру, лепш тлустага (3,2%), соль на кончыку нажа, прыкладна 2 сталовых лыжкі цукру,

    Мучныя стравы | Просмотров: 338 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Замясіць цеста, змяшаўшы яйкі, муку, малако і трохі солі. Пакінуць на 30 хвілін.

    Мучныя стравы | Просмотров: 401 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Гарбуз ачысціць ад скуркі і насення, і здрабніць на буйнай тарцы.

    Мучныя стравы | Просмотров: 376 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Прыкладна 2/3 патрэбнага па рэцэптуры малака награваюць да 30-35 градусаў, раствараюць дрожджы, дадаюць цукар, соль, яйкі, растопленае масла і ўсё добра змешваюць.

    Мучныя стравы | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Змяшаць 15 г свежых дрожджаў і гарбатную лыжку солі з 250 г пшанічнай мукі. Заліць 0,5 л цёплага малака напалову з вадой і размяшаць.

    Мучныя стравы | Просмотров: 289 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Расцерці яйкі з цукрам, малако і муку, змяшаць і ўзбіць цеста да гушчыні смятаны.

    Мучныя стравы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    У місцы змяшаць муку з соллю, зрабіць у цэнтры паглыбленне і дадаць прыкладна 1 шклянку вады пакаёвай тэмпературы.

    Мучныя стравы | Просмотров: 454 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Муку змяшаць з соллю, дадаць ваду. Вымешваць мякка, не тугое цеста.

    Мучныя стравы | Просмотров: 384 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Для начыння разагрэць у патэльні алей, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, часнык і рыхтаваць, часта памешваючы, 3-4 хвіліны.

    Мучныя стравы | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну (дакладней, мяса тура) дробна пасекчы. Мома з сечаным мясам будзе больш сакавітым, чым з мясам, прапушчаным праз мясасечку.

    Мучныя стравы | Просмотров: 353 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць цеста для мома: у вялікай місцы змяшаць муку з соллю, зрабіць у цэнтры паглыбленне і дадаць прыкладна 1 шклянку вады пакаёвай тэмпературы.

    Мучныя стравы | Просмотров: 286 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    У вялікай місцы змяшаць усе інгрэдыенты, акрамя капусты - кветкавай і зялёнай - і маладога зялёнага гарошку. Перамяшаць змесціва міскі, накрыць плёнкай і пакінуць пры пакаёвай тэмпературы на 10 хвілін.

    Мучныя стравы | Просмотров: 282 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    У вялікай місцы змяшаць усе інгрэдыенты, уключаючы ваду і масла. Накрыць плёнкай і пакінуць пры пакаёвай тэмпературы на 10 хвілін. За гэты час начынне прапітаецца водарам рэзкіх затавак.

    Мучныя стравы | Просмотров: 280 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    У вялікай місцы змяшаць усе інгрэдыенты, ўліць, працягваючы размешваць фарш, прыкладна чвэрць шклянкі вады. Перамяшаць змесціва міскі, накрыць плёнкай і пакінуць пры пакаёвай тэмпературы на 10 хвілін.

    Мучныя стравы | Просмотров: 290 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэць у патэльні масла, дадаць дробна нарэзаную цыбулю і абсмажваць яе 3-4 хвіліны, пакуль яна не стане мяккай.

    Мучныя стравы | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Для начыння разагрэць у патэльні алей, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, часнык і рыхтаваць, часта памешваючы, 3-4 хвіліны.

    Мучныя стравы | Просмотров: 280 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Усю зеляніну - салеру, капусту, шпінат, зялёную цыбулю - дробна пасекчы нажом.

    Мучныя стравы | Просмотров: 282 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць пюрэ з варанай бульбы. У патэльні разагрэць масла, пакласці цыбулю і абсмажваць, памешваючы, каля 5 хвілін.

    Мучныя стравы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

    Абсмажыць фарш з дробна парэзаным часныком і цыбуляй. Дадаць у астыўшы і адцэджаны ад вадкасці фарш цёрты сыр (2/3 ад усёй кол-ці), хлебныя дробкі, яйка і рэзаную зеляніну.

    Мучныя стравы | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэйце духоўку да 175 С. Сварыце канкільёне -ракавінкі ў падсоленай вадзе "аль дэнтэ" (да стану паўгатовасці). Адкіньце на друшляк і перакладзіце зваротна ў рондаль.

    Мучныя стравы | Просмотров: 287 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэйце духоўку да 175 градусаў. Сварыце Канкільёне -ракавінкі ў падсоленай вадзе "аль дэнтэ" (да стану паўгатовасці).

    Мучныя стравы | Просмотров: 297 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Фарш і прапушчаныя праз мясасечку бульбу, мяса і цыбулю, пасаліць, паперчыць.

    Мучныя стравы | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэйце духоўку да 200 С. Вышмаруйце цеплатрывалы керамічны посуд.

    Мучныя стравы | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Адварваем канкільёне практычна да гатовасці. Выкладваем у формачку, змазаную аліўкавым алеем.

    Мучныя стравы | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Ракавінкі адварыць у падсоленай вадзе, адкінуць на друшляк, прамыць халоднай вадой.

    Мучныя стравы | Просмотров: 287 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Канкільёне адварваем практычна да гатовасці. Здробненую цыбуліну абсмажваем да залацістага колеру на сумесі аліўкавага алею і сметанкавага масла, пасля чаго дадаем грыбы і рыхтуем у плыні 10 хвілін.

    Мучныя стравы | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Канкільёне адварыце ў вялікай колькасці падсоленага кіпеню да стану аль дэнтэ. Адкіньце на дуршлак і абсушыце.

    Мучныя стравы | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Канкільёне адварыце ў салёнай вадзе. Памідоры апарце кіпенем, зніміце лупіну, разрэжце на 4 часці, выдаліце асяродак, нарэжце кубікамі.

    Мучныя стравы | Просмотров: 288 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Ракавінкі адварыць паводле інструкцыі на пакаванні, астудзіць. Норы разрэзаць на стужачкі шырынёй як 1/3 даўжыні ракавінкі.

    Мучныя стравы | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Ракавінкі адварваем паводле інструкцыі на пакаванні. Адкідваем на друшляк. Выкладваем ракавінкі на талерку.

    Мучныя стравы | Просмотров: 351 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Ракавінкі адварыць у падсоленай вадзе да паўгатовасці. Зліць ваду, трохі астудзіць і начыніць фаршам. Паскладаць у адзін шэраг у вогнетрывалую форму.

    Мучныя стравы | Просмотров: 286 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Канкільёне адварыць паводле інструкцыі на пакаванні. Каля 12 хвілін.

    Мучныя стравы | Просмотров: 293 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю чысцім, наразаем кубікамі і абсмажваем на алеі да залацістага колеру, прыкладна 5 хвілін.

    Мучныя стравы | Просмотров: 289 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць макароны да гатовасці, паводле інструкцыі на пакаванні. Гатовыя адкінуць на друшляк і адставіць ў бок.

    Мучныя стравы | Просмотров: 299 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу рэжам маленькімі кубікамі, трохі солім абсмажваем на аліўкавым алеі дзесьці 5-7 хвілін

    Мучныя стравы | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць разам курыны фарш, смятану, цыбулю нацёртую на дробнай тарцы, нацёрты на тарцы часнык і сцябло салеры. Заправіць спецыямі, па густу.

    Мучныя стравы | Просмотров: 298 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Ласасіну з соллю, перцам, кайенскім перцам здрабніць у міксеры ў пюрэ, змяшаць з падвойнымі сліўкамі, яйкам, хлебнымі дробкамі і пакінуць на холадзе на 20 хвілін.

    Мучныя стравы | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    У рондалі закіпяціць вялікую колькасць вады, ўсыпаць пасту і варыць да гатовасці 6 хвілін.

    Мучныя стравы | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Канкільёне адварыце ў падсоленай вадзе. Зліце ваду, спаласніце ракавінкі кіпячонай вадой і абсушыце.

    Мучныя стравы | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць у кіпячай падсоленай вадзе канкільёне да стану аль-дэнтэ, выкласці на талерку. Размарозіць крэветкі.

    Мучныя стравы | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Макароны-"ракавінкі" вялікага памеру выдатна фаршуюцца рознымі начыннямі. Напрыклад, печаным гарбузом з часныком і мяккім свежым сырам. Ракавінкі запякаюцца з пармезанам, базілікам і таматавым соусам з белым віном.

    Мучныя стравы | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Арыгінальную першую страву з японскай кухні можна прыгатаваць да абеду. Для тых, хто любіць стравы з грыбамі, гэты грыбны суп здзівіць незвычайным густам.

    Мучныя стравы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.11.2014 | Комментарии (0)