Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ ФАРШАВАНЫЯ МЯСАМ ПАД СЫРНЫМ СОУСАМ

    -канкільёне - 20 шт.

    -мясны фарш

    -сыр – 150 г

    -булён (кіпячоная вада)

    -мука

    -соль - па густу,

    -перац - па густу,

    -заправы - па густу.

     

    Адварваем канкільёне практычна да гатовасці.

    Выкладваем у формачку, змазаную аліўкавым алеем.

    Фарш падсмажваем на патэльні да гатовасці,

    увесь час памешваючы, што б ён быў рассыпістым.

    Фаршуем ім ракавінкі. У тую ж патэльню, у якой мы падсмажвалі мяса,

    наліваем булён (або кіпячоную ваду), ледзь менш паловы патэльні.

    У кіпячы булён дробкамі кідаем муку, памешваючы,

    (што б не было камякоў) датуль,

    пакуль маса будучага соусу не дасягне кансістэнцыі вадкай смятаны.

    Дадаем туды загадзя нацёрты сыр.

    Усё гэта тушым, памешваючы, пакуль не ўтворыцца аднастайная маса.

    Дадаем ў яе заправы па густу (раю дадаваць часнык для вастрыні).

    Заліваем соусам нашы формы і ставім у духоўку на 180 С, хвілін на 10.

    Адразу ж падаём на стол.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 273 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar