Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ ФАРШАВАНЫЯ ГРЫБАМІ

    -канкільёне

    -грыбы (замарожаныя) – 400 г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    для соусу:

    -сметанкавае масла - 3 ст.л.

    -мука - 2 ст.л.

    -сліўкі - 1.5 шклянкі

    -сыр (нацёрты) - 3 ст.л.

    -сок ад грыбоў - 3 ст.л.

    -соль - па густу,

    -чорны перац (молаты) - па густу,

    -мушкатавы арэх - па густу.

     

    Канкільёне адварваем практычна да гатовасці.

    Здробненую цыбуліну абсмажваем да залацістага колеру на сумесі

    аліўкавага алею і сметанкавага масла, пасля чаго дадаем грыбы

    і рыхтуем у плыні 10 хвілін.

    Робім соус: у рондальчыку растопліваем сметанкавае масла,

    дадаем муку і абсмажваем на сярэднім агні на працягу 30 секунд.

    Дадаем сок, пакінуты ад смажання грыбоў, сліўкі, соль, перац

    і мушкатавы арэх па густу.

    Праварваем пры сталым памешванні на працягу 1-2 хвілін.

    Дадаем нацёрты сыр і трымаем на сярэднім агні яшчэ пару хвілін.

    Кожную ракавінку фаршуем грыбамі, пасыпаем нацёртым сырам

    і запякаем 10-15 хвілін пры 180 С.

    Падаём адразу ж з соусам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 275 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar