Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЯПОНСКІ СУП З ГРЫБАМІ І ЛОКШЫНАЙ УДОН

    -локшына удон (сухая) – 120 г

    -курыны булён - 1 л

    -грыбы шыітаке (свежыя) – 60 г

    -грыбы вешанкі (свежыя) – 80 г

    -апенькі – 20 г

    -соевы соус – 80 г

    -яйка - 2 шт.

    -зеляніна - 4 галінкі

    -крухмал - 1 г.л.

     

    Арыгінальную першую страву з японскай кухні

    можна прыгатаваць да абеду.

    Для тых, хто любіць стравы з грыбамі,

    гэты грыбны суп здзівіць незвычайным густам.

    Для падрыхтоўкі супу з грыбамі па гэтым рэцэпце японскай кухні

    локшыну сварыць у вялікай колькасці вады.

    Зліць ваду, локшыну прамыць і адкінуць на друшляк.

    Грыбы ачысціць, прамыць і нарэзаць невялікімі лустачкамі.

    Ў кіпячы курыны булён дадаць соевы соус і падрыхтаваныя грыбы.

    Давесці да кіпення і варыць 2-3 хвіліны.

    Зняць з агню і дадаць локшыну.

    Развесці крухмал вадой у прапорцыі 1:3.

    У атрыманую страву тонкім струменьчыкам ўліць яйка

    і разведзены крухмал.

    Суп падаваць, упрыгожыўшы зелянінай.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.11.2014)
    Праглядаў: 252 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar