Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КАНКІЛЬЁНЕ З БРАКОЛІ І ШАМПІНЬЁНАМІ

    -канкільёне – 400 г

    -браколі (свежая) – 400 г

    -шампіньёны (свежыя) – 300 г

    -баравікі (сухія) – 20 г

    -сыр пармезан – 50 г

    -сліўкі (30%) - 150 мл

    -часнык - 3 зубчыка

    -сметанкавае масла - 2 ст.л.

    -соль - па густу,

    -чорны перац - па густу.

     

    Канкільёне адварыце ў падсоленай вадзе.

    Зліце ваду, спаласніце ракавінкі кіпячонай вадой і абсушыце.

    Сухія баравікі здрабніце ў блендэры ці кавамолцы да стану парашка

    і змяшайце з цёртым пармезанам.

    Адварыце суквецці браколі (без сцеблаў).

    У шампіньёнаў выдаліце ножкі, а капялюшыкі дробна парэжце.

    Дробна нашаткуйце часнык.

    Разагрэйце сметанкавае масла ў патэльні,

    пакладзіце туды шампіньёны і часнык.

    Тушыце 10 хвілін.

    Дадайце сліўкі і тушыце яшчэ 2-3 хвіліны.

    Зніміце з агню.

    Запраўце соллю і перцам, змяшайце з браколі.

    Атрыманай масай нафаршуйце канкільёне.

    Выкладзіце канкільёне у форму для запекання,

    пасыпце сумессю з пармезану і баравікоў.

    Разагрэйце духоўку да 200 С

    і выпякайце да утварэння залацістай скарыначкі (парадку 10 хвілін).

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 266 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar