Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ПАСТА КАНКІЛЬЁНЕ (МАКАРОНЫ-РАКАВІНКІ) З ЛАСОСЕМ І СЫРАМ

    Вялікія ракавінкі вельмі зручна фаршаваць

    - грыбамі, гароднінай, мясам, рыбай.

    У гэтым рэцэпце начынне для канкільёне рыхтуецца з чырвонай рыбкі

    і сыра (абавязковага інгрэдыента для італьянскай пасты)

    з даданнем салеры і пятрушкі.

    -канкільёне (вялікія ракавінкі) - 32 шт. (каля 200 г)

    -ласось кансерваваны - 420 г

    -свежы сыр рыкота - 2 шклянкі

    -зеляніна пятрушкі здробненая - 1 ст. л.

    -пёры шніт-цыбулі (цыбулі-рэзанца) здробненыя - 3 ст. л.

    -сцеблы салеры, дробна нарэзаныя - 1½ шт.

    -сыр чэддэр цёрты - ¾ шклянкі

    -сліўкі нетлустыя - ¾ шклянкі

    -сыр пармезан цёрты - 3 ст. л.

     

    Разагрэйце духоўку да 175 градусаў.

    Сварыце канкільёне -ракавінкі ў падсоленай вадзе "аль дэнтэ"

    (да стану паўгатовасці).

    Адкіньце на друшляк і перакладзіце зваротна ў рондаль.

    Падзеліце ласося на дробныя кавалачкі.

    Змяшайце рыбу, рыкоту, пятрушку, цыбулю-рэзанец, салеру і чэддэр.

    Дадайце соль і перац па густу.

    Выкладзіце ў кожную ракавінку па 2 г. л. начыння.

    Выкладзіце фаршаваныя ракавінкі ў керамічную форму для запекання.

    Заліце сліўкамі і пасыпце пармезанам.

    Накрыйце фальгой і запякайце на працягу 20 хвілін.

    Зніміце фальгу, запякайце яшчэ 15 хвілін да залацістага колеру.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 300 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar