Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ

    -мука -460 грамаў,

    -яйкі -2 штукі,

    -малако -0,5 літра,

    -цукар -25 грамаў,

    -соль -10 грамаў,

    -дрожджы -20 грамаў,

    -алей ці тлушч - 15 грамаў.

    Прыкладна 2/3 патрэбнага па рэцэптуры малака награваюць да 30-35

    градусаў, раствараюць дрожджы, дадаюць цукар, соль, яйкі,

    растопленае масла і ўсё добра змешваюць. Затым ўсыпаюць

    прасеяную пшанічную муку і хутка размешваюць. Посуд з цестам

    зачыняюць тканню і ставяць у цёплае месца. Калі цеста паднімецца,

    яго абкамечваюць і дадаюць астатняе малако, цёплае, прыкладна да

    50 градусаў. Праз 1-1,5 гадзіны (пасля другога ўздыму цеста)

    выпякаюць аладкі. Як і бліны, аладкі можна рыхтаваць з прыпёкам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.11.2016)
    Праглядаў: 266 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar